Horeca bedrijven die met een lift tijd besparen

In veel bedrijven zijn er meerdere verdiepingen. Bijvoorbeeld in een horeca gelegenheid. Er zijn bijvoorbeeld 3 verdiepingen. De begane grond, de eerste verdieping en tweede verdieping. Op de bovenste verdieping is dan bijvoorbeeld de keuken geplaatst. In dit geval is het voor het personeel veel werk om steeds op en neer te lopen met de etenswaren. Het kost het personeel extra tijd en is extra vermoeiend. Vaak wordt er in dit soort bedrijven een goederenlift geplaatst. Ook wel horecalift genoemd in dit geval.

Het mooie van deze liften is dat er weinig tot geen bouwkundige aanpassingen aan het gebouw hoeven te worden gedaan. De liften kunnen dus gemakkelijk achteraf geplaatst worden. Dit is fijn voor horecaondernemers omdat dit sneller geplaatst kan worden en tevens flink kan schelen in de kosten bij de plaatsing. Natuurlijk is de vraag hoeveel een goederenlift precies kost altijd lastig te beantwoorden. Het is altijd afhankelijk van het gebouw en de wensen. Als een gebouw gebruikt wordt als horeca dat voorheen een ander doel had, dan is het ook erg prettig. Er is zo extra flexibiliteit.

Liften plaatsen vaak maatwerk

eten in een restaurantWanneer een horeca onderneming interesse heeft in een dergelijk oplossing, dan gaat het eigenlijk altijd om maatwerk. De lift moet immers geplaatst worden in het bedrijf en de gebouwen zijn natuurlijk altijd anders. Daarom is het zaak om met een professioneel bedrijf samen te werken en te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Het is ook helemaal niet vreemd om meerdere partijen uit te nodigen en te kijken waar de beste lift geleverd en geplaatst kan worden. Ook in dit soort gevallen is offertes vergelijken helemaal niet zo vreemd.

Zodra de lift eenmaal geplaatst is, scheelt dit voor het horeca personeel veel tijd en uiteindelijk heeft dit dus ook een positief effect op de ervaring die klanten bij het bedrijf hebben. Sneller het eten of het drinken bij de tafel hebben is meestal positief. Ook zal het personeel dit prettiger ervaren, er kan nu immers veel efficiënter gewerkt worden en er hoeft niet voor iedere maaltijd een trap op te worden gelopen.